CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 April, 2011

matlufhi :)

kenal x dgn dak ni??? he more famous than anwarhadi.. kan??
sape agree angkat ibu jari kaki cpat!!
suke bebeno teman tgk video dia kat youtube tu..
xpenah tgk??
meh cek tnjukkan mane yg the best bagi cek na ..
dia ade byk video ...
nak tgk gi la kat youtube tu ... huhu ..
act ape lwak yg dea buad tu ade jgk bnde baik yg dea nak sampaikan ...
lau kowang cube paham la...
haha ...
tapi sampai skang aq xjumpe facebook dea .. hwa3x
ade sape2 ade fb dea x??? :D
mamat ni cumell la :P

09 April, 2011

PERHATIAN & PLEASE !!!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum.............fuuhhh .... suda lame x tgk blog sbb lapy n pc rosak .. sedih bangat seh~ nak update blog p0n payah ... hah .. tu la padahnye lau xjge lappy!!!
oke ... topik ni act 4 my followers or becoming follower... miss zaty nak pesan.... plizz tgl kan link kalau da follow :)) sbb susa nak follow korang balek .... same ade kat shoutbox penguin or mase follow tu .. means dah disetkan untuk dishowkan linknye lps follow ... xphm?????? xphm xpe,.... meh miss zaty tunjuk kan kat mane korg kne buad ... bfore tu kene la g kat link ni dlu ...>> sini ..
lau da tgk page cik cleo tu .... cube buad pe yg dea aja ... mesti nanti snang org nak follow u'ols .. kan????so that .. nanti mesti ramai da follower korang ... hehehehe .....
credit:cikcleo